fredag 26 oktober 2012

En helt vanlig kväll!!




En vanlig stämpelkväll hemma hos oss!!!
Mina fina hjälpredor som gärna vill pyssla ihop med sin mamma!

Kram

Polen!


En av mina arbetskolleger har ett projekt i sitt hemland Polen. Hon hjälper unga mammor som blivit utslängda hemifrån med att samla ihop barnkläder och dyl. Hon har något samarbete med nunnorna som tar hand om dessa tjejerna, och när jag samlat ihop en påse med kläder som blivit för små för min lillplutt så önskade hon beställa en mössa till en liten kulle i Polen😃...



Trevlig kväll på er!!

torsdag 25 oktober 2012

Kvällens skörd!

Kvällen har jag spenderat med mina sykompisar, alltid lika kul och trevligt!!
Kände att det var dags med lite nya byxor till yngsta sonen. Började rota i mina tyglådor och valde velour i olika färger.
4 par blev det! Perfekta lekbyxor att ha på förskolan och under overallen till vintern.




måndag 15 oktober 2012

Till förskolefröken!

Ikväll började jag med att fixa ett par byxor till min mamma. Snabbt och lätt! Efter det gjorde jag den här namnfilten till yngsta sonens förskolefröken! Jag visar bara den mönstrade sidan eftersom jag vet att det tar ett litet tag till innan den överlämnas till sin rätta ägare.




fredag 12 oktober 2012

Nappätare


Denna fina "dockan" blev till igår.
Den är till yngsta sonen och är till för att stoppa en napp i. Det var en vän till mig som inspirerade till skapelsen! Jag är så nöjd, och den gick ganska fort att tillverka så det blir säker fler av denna.
Man kan även använda den som en "bekymmerlösare"... Då skriver man en lapp med sitt bekymmer, öppnar munnen och lägger lappen där, när du stänger så tar "dockan" över dina bekymmer och dina axlar kan slappna av... Jag gillar båda idéerna!! Trevlig helg på er alla!!!



onsdag 3 oktober 2012

Nu börjar den stora möss-säsongen!

Det märks på beställningarna som kommer in att möss säsongen är på intåg... Denna lilla blå mössa är beställd till ett barn på förskolan där jag till vardags jobbar. Kände mig jätte stolt när jag blev tillfrågad om jag ville göra en namnmössa till gossen!



Hoppas han kommer trivas i den!

Kram till er alla som tittar in här ibland❤